søndag 31. august 2014

Ferdig: Shaelyn

IMG_2822

Shaelyn strikket jeg i vår og jeg tror det kan bli et mye brukt sjal nå som dagene blir kaldere. det er fantastisk mykt, både fargen og mønsteret er veldig fine, og det er passe stort til å ha rundt halsen. 
Mønsteret var velskrevet og enkelt både å lære utenat og å tilpasse ulike garntykkelser med ekstra rapporter. Og gøy! Chipsstrikking (fritt oversatt etter knitmore girls), dvs at det går unna i en fei pga
ønsket om å strikke "bare en [stripe, rapport, osv] til!" Faktisk strikket jeg et til rett etterpå, da i en ull/silkeblanding fra BC garn, men det ga jeg til Farmor i åttiårspresang før jeg rakk å ta bilde av det. 

Garnet, Malabrigo lace, er 100% Merino, en fantastisk grønnfarge og så. himla. mykt. Problemet med så myke garner, som dessuten bare er 1-tråds, er at de nupper. Faktisk var det nesten så det nuppa seg mens man strikka med det. Det blir nok et hverdagssjal for meg uansett (den høyeste ære om man er et strikkeplagg), men om jeg i fremtiden skulle avstå garnet er nok nupping grunn nr. 1. 

IMG_2823

Mønster: Shaelyn av Leila Raabe
Garn: Malabrigo lace
Pinner: 3,75
Endringer: Ekstra rapporter pga. tynnere garn og pinner
Strikket til: bussturer og didaktiske seminarer
På Ravelry

1 kommentar: