søndag 26. mai 2013

Pause

Strikking er min fremste metode for avkobling/prokrastinasjon i perioder når det skjer mye. Som når eksamen nærmer seg og man har to møter å reise på og skal begynne på bilteorien samtidig. Da finnes den en trøst i å kunne sette seg i den grå ørelappstolen og tenke på fargeskift og økninger mens man har noe lett underholdende på skjermen eller øret. Jeg slapper veldig godt av av det. Men nå, en uke før eksamen, kjenner jeg at den venstre overarmen min sier nei. Jeg pleier ikke få senebetennelser, og jeg vet ikke om det er det det er nå heller, det jeg vet er at jeg har en armvondt som synes å bli verre jo mer jeg strikker.

Jeg antar dermed at løsningen er å ikke strikke en stund. Og det er ganske frustrerende med prosjektene som ligger foran meg og skriker etter fremgang, jeg blir rastløs og jeg er redd eksamensstressen kommer til å la seg merke en hel del mer den kommende uka enn den ville ha gjort om jeg kunne ta strikkepauser. I dag har jeg bakt boller, plukket nesler og lagt en masse kabal, men jeg slapper ikke av på samme måte av det.

Men kanskje jeg skal få blogget ferdig om prosjektene som har ligget udokumenterte i flere uker. Jeg har jo i alle fall fått tilbake kameraet mitt.

1 kommentar:

  1. Jaja, snart er det jo over, og så blir det sommerferie på deg! =)

    Forresten, jeg viste ikke at "armvondt" var plutselig et substantiv nå. =P Man pleier vel å si at man "har vondt i armen". ;)

    SvarSlett