mandag 13. mai 2013

Ferdig: Dream stripes


Nå har jeg egentlig en liten samling ferdige prosjekter som venter på å vises fram, men siden kameraet mitt fortsatt repareres og jeg helst vil ta bilder med det og ikke mobilen holder jeg litt tilbake så lenge. Helgens strikkeprosjekt skal likevel få vises frem, (noe må man jo skrive om), om enn med illustrasjonsfoto fra mobilen av et sjal som blir blokket på et slitent håndkle.

Jeg trengte et lett (som i vekt) og ukomplisert, men allikevel nokså drøyt strikkeprosjekt å holde på med på styremøtet i helga, så da endte jeg opp med mønsteret dream stripes og restegarnet fra Norrsunda helgonblomma-kjolen (kom ikke i nærheten av å bruke det opp, dog).

Tidsmessig kunne jeg nok ikke ha valgt et bedre prosjekt, jeg kom hjem med ca. fire gjenstående rader. Det var greit å strikke og, mesteparten er jo ganske enkel stripestrikking, og hullmønsterkanten gikk fint den og, selv om jeg ikke er så vant til å strikke hullmønster etter ruteskjema (heter det det på norsk?)

Garnet er jo litt røft, og selv om det myknet litt da jeg skylte det med balsam før blokking skal det nok ikke henge rundt de mest følsomme halser.


Oppsummering:
Mønster: Dream Stripes
Garn: 1-trådsullgarn fra Kampes (hvitt) og Ullcentrum (grønnmelert). Til sammen 53 g
Endringer: nei
Strikket til: Dancer in the dark, et styremøte og en episode av Doctor Who
Ravelryprosjekt

2 kommentarer:

  1. Nei, men hei Sigrid. Så hyggelig å finne bloggen din. Godt å se unge mennesker med sans for godt ullgarn og ullne tradisjonsplagg. Kikker innom igjen. Hilsen Judith

    SvarSlett
  2. Jeg trodde til å begynne med at du hadde strikket en truse. =P

    SvarSlett